Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش عصر یکشنبه مرکز خبر حوزه آیت الله علیرضا اعرافی در آغاز جلسه شورای معاونان مرکز مدیریت حوزه های علمیه به تحلیل و تبیین مواضع اسلام و علما و مراجع دینی در خصوص هتک حرمت نبی مکرم اسلام(ص) پرداخت و اظهار داشت: گروه های مختلف در جهان اسلام این حرکت زشت و ناپسند را محکوم کردند و حوزه، علما و مراجع تقلید نیز  به این حرکت که تحت عنوان آزادی بیان انجام شده است، اعلام موضع نمودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آنچه باید مورد تاکید قرار گیرد این است که ما به عنوان حوزه و جهان اسلام، آزادی بیان و نقد و گفت و گوی علمی را محکوم نمی کنیم، چرا که همه می دانند حوزه های علمیه شیعی، همیشه مهد گفت و گوی علمی و نقد و بررسی بوده اند اما آنچه در این قصه مورد محکومیت قرار رفته است اهانت و توهین است.

مدیر حوزه های علمیه خاطرنشان کرد: هر منطق و عقل سلیم می پذیرد که توهین و اهانت درست نیست به ویژه اگر متوجه شخصیت های بزرگ باشد از چند جهت این کار یک حرکت زشت است و در دایره آزادی بیان نیست، بلکه آزادی توهین و اهانت است و هم اینکه اهانت به یک شخصیت بزرگ است و نیز اینکه این کار اهانت به کسی است که به همه بشریت و انسانیت حق دارد.

امام جمعه قم افزود: این اقدام، اقدامی است که می تواند جنگ و نزاع و درگیری را در عالم تشدید و صلح را تضعیف کند و ما از موضع صلح و تعامل میان ادیان می گوییم که نباید به شخصیت های آسمانی توهین صورت گیرد.

 اعرافی با ابراز تاسف از دفاع شخصیت های سیاسی و به اصطلاح برجسته جهان غرب از این گونه توهین ها تاکید کرد: مکرون رئیس جمهور فرانسه باید بداند که در جهان اسلام منفورترین آدم است که از این توهین دفاع کرده است، البته کارهای تند و زشت داعش مسلکی، مورد تایید بزرگان و شخصیت ها و مراجع ما نیست.

وی افزود: انتظار می رود که مجامع بین المللی پروتکل هایی را تعریف کنند که مانع از این توهین هایی بشود که باعث جنگ و نزاع شود شایسته است کار مشترکی با مجامع بین المللی صورت گیرد که این کارهای زشت را جلوگیری کنند.

مدیر حوزه های علمیه همچنین با اشاره به سیاست یک بام و دو هوای غربی ها تصریح کرد: شخصیت هایی که از این حرکت های زشت دفاع می کنند در هلوکاست و مسائل کشور خودشان با کمال تاسف موضع  می گیرند و کسی جرات نمی کند علیه خودشان یا مقدساتشان چیزی بگوید.

اعرافی گفت: لازم است دستگاه های ادیان دیگر همکاری کنند تا در مقابله با این گونه کارهای ناشایست به یک اجماع بین المللی برسیم.

وی افزود: ما در هفته وحدت قرار داریم و ضمن تبریک موالید گرامی این ماه باید همه فِرق بدانیم که پیامبر(ص) رمز وحدت و نماد تمدن اسلامی است و ما در سایه آن چهره نورانی به همکاری و هم افزایی اقدام کنیم.

اعرافی یادآور شد: ما اهل بیت را باید فراتر از تشیع به معنای خاص قرار دهیم و این محور باید مورد توجه باشد و اینکه ما در شرایطی قرار داریم که این تفرق ها می تواند لطمه بزرگی به کرامت انسان بزند و قطعا باید در مبانی کلامی و فلسفی و فقهی و کلامی تمدن سازی و تعامل با مذاهب کار بیشتری انجام دهیم نباید به جنگ و نزاعی در جهان اسلام دامن بزنیم و این آموزه ای است که بزرگان یاد ما دادند.

امانوئل مکرون رییس جمهوری فرانسه به تازگی گفته است کشورش کاریکاتورهای اهانت آمیز به پیامبر اسلام (ص) را بار دیگر منتشر خواهد کرد، همین امر موجب شد که هشتگ "تحریم کالاهای فرانسوی" در کشورهای عربی به ترند اول تبدیل شود و بسیاری استفاده از این کالاها را ممنوع کنند.

برچسب‌ها حوزه علميه قم علیرضا اعرافی پروندهٔ خبری اهانت به ساحت پیامبر اعظم (ص)، بازی شارلی ابدو با انبار باروت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه علميه قم علیرضا اعرافی حوزه علميه قم علیرضا اعرافی اخبار کنکور حوزه های علمیه جهان اسلام شخصیت ها حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۸۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود

سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند؛ زیرا در بسیاری از رشته‌ها به حد اشباع رسیده‌ایم و دانشجویان بعد تحصیل امکان اشتغال ندارد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو قاسم محمدی‌نژاد، سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان در آیین تجلیل از سرآمدان آموزشی برتر دانشگاه‌های استان کرمان که در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد گفت: امسال علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، اخلاق حرفه‌ای، فعالیت‌های فرهنگی و ویژگی‌های شاگردپروری از شاخص‌های انتخاب سرآمدین آموزشی بوده است.


رییس پژوهشگاه افضلی پور افزود: از جمله رموز توفیق و ماندگاری یاد استاد شهید مرتضی مطهری تهجد و تقوا، اخلاص، تعمّق و تدقیق در امور، جامعیت علمی، تواضع و روحیه خدمت به مردم و جامعه بوده است.

*اعلام شاخص‌های سنجش سرآمدان 

رییس سازمان بسیج اساتید استان کرمان تاکید کرد: امسال علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، اخلاق حرفه‌ای، فعالیت‌های فرهنگی و ویژگی‌های شاگردپروری از شاخص‌های انتخاب اساتید برتر بوده است به پاس قدردانی از تلاش و کوشش جامعۀ دانشگاهی آیین تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه معین استان برگزار می‌شود.

سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان اظهار کرد: بر اساس شیوه‌نامه ابلاغی، ما ١٠ کارگروه را انتخاب کردیم و بر اساس شاخص‌هایی از جمله، فعالیت‌های آموزشی، کیفیت و کمیت آموزشی، فناوری‌های آموزشی مکمل، آموزش پژوهش‌محور، فعالیت‌های فرهنگی و اخلاق حرفه‌ای، شئون استادی، بحث شاگردپروری و نقش‌آفرینی در مرجعیت علمی توانسته‌ایم سرآمدان آموزشی را برگزینیم.

محمدی‌نژاد با اشاره به تشکیل کارگروه تحول آموزشی در استان برای اولین‌بار با ریاست استاندار، اعلام نمود: مطابق آئین‌نامه آموزشی ابلاغ شده از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تمامی مصوبات مربوط به آمایش در حوزه آموزش عالی استان در این کارگروه مطرح و مجوز‌های لازم را دریافت می‌نمایند. 

*تدوین سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی 

وی در ادامه گفت:سپس موارد در شورای گسترش مطرح می‌شوند و به‌زودی سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی در این کارگروه تهیه و به تصویب شورای گسترش آموزش عالی خواهد رسید.

دبیر کارگروه تحول آموزشی در استان توضیح داد: باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند؛ زیرا در بسیاری از رشته‌ها به حد اشباع رسیده‌ایم و دانشجویان بعد تحصیل امکان اشتغال ندارد.

وی تصریح کرد: نیاز محوری، مهارت و اشتغال آفرینی به‌عنوان سرفصل‌هایی قرار گرفته‌اند که بایستی در تغییر رویکرد آموزشی استان کرمان مدنظر قرار گیرد. 

او افزود:در دانشگاه شهید باهنر کرمان قرار بر این است ضمن احترام به رویه‌هایی که از قبل وجود داشته در فعالیت‌های آموزشی به سمت برنامه‌محوری و استاد محوری پیش رفته و هر گونه تغییر مبتنی بر فکر و برنامه باشد.

دیگر خبرها

  • امام صادق(ع) نهضت علمی بزرگی را در جهان اسلام پی‌ریخت
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • امام صادق(ع)‌ پرچمدار ترویج معارف شیعه و مبارزه با تحریف دین بود
  • مدیر حوزه‌های علمیه خواهران : قدرت بانوان مازندران در تغییر افراد زیاد است
  • دشمنان در صدد نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام هستند
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • دشمنان درصدد نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام هستند
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • خون مسلمان در اسلام حرمت دارد/ حکام کشورهای عربی نسبت به مسلمانان بی گناه بی تفاوت نباشند