Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرقت ارز از اتباع خارجی، اتهام متهمی است که از چهار سال قبل در زندان است.او 15 سال قبل به اتهام سرقت ارز تحت تعقیب گرفت و این به دلیل شکایت چند توریست بود که ادعای سرقت ارز خود را کرده بودند.از همان موقع رسیدگی به پرونده سرقت ارز در دستور کار پلیس قرار گرفت و 15 سال بعد از ثبت شکایت ها زمانی که متهم فراری پایش را به کشور گذاشت به اتهام سرقت ارز شناسایی و بازداشت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اختصاصی خبرنگار رکنا، جایی در واحد اشتغال زندان تهران بزرگ،در میان همهمه مددجویانی که با اتهامات رنگارنگ خود کارشان به این نقطه از جهان کشیده شده است، مردی زندگی می کند که در کشور پرتغال زاده شده،داستان کودکی و نوجوانی اش مثل داستان دور دنیا در هشتاد روز است،بعد دوباره به اسپانیا سفر کرد و اما باز یاد وطن کرد.

او فکرش را هم نمی کرد که قبل از خروج از کشور راز سرقت هایش فاش شده و دستش رو شده باشد.و ارمغان وطن برای او بازتاب های اعمال مجرمانه اش بود : بازداشت و حبس!

بازداشت تبعه کشور پرتغال به اتهام سرقت ارز

چند سال داری؟

50 سال .

از خودت بگو.

من در کشور پرتغال به دنیا آمدم.به خاطر شغل پدرم،در کشورهای زیادی زندگی کردم و همین باعث شد که به چند زبان دنیا مسلط باشم.(یکدفعه شروع می کند به چینی صحبت کردن!)

ترجمه اینکه گفتی چیست؟

به چینی گفتم سلام صبحتون به خیر.امیدوارم روز خوبی داشته باشید!

تحصیلات هم داری؟

در حد دیپلم درس خواندم و بعد مشغول کار شدم.

چه شد که به ایران برگشتی و دست به کار خلاف زدی؟

نوجوان که بودم مدتی برای زندگی به ایران برگشتیم.مقداری سرمایه داشتم و مشغول کار ساخت و ساز شدم اما چون جوان و بی تجربه بودم،وسوسه شدم که از توریست های خارجی سرقت کنم.من زبان بلد بودم و می توانستم اعتماد آنها را جلب کنم.

شیوه سرقتت چه بود؟

به همراه یکی از دوستانم مقابل هتل های بزرگ تهران می رفتم.زمانی که توریست از هتل خارج می شدند،جلوی آنها می رفتم و می گفتم پلیس بین الملل هستم و باید مدارک شما را چک کنم.بعد از بازدید مدارک،می گفتم باید پول هایتان را هم چک کنم که پول تقلبی همراهتان نباشد.آنها هم پول را به من می دادند و من جلوی چشم خودشان پول ها را میشمردم و تحویلشان می دادم.اما در همان حین کف زنی می کردم و مقداری از پول هایشان را در جیب خودم می گذاشتم!

از او می خواهم شیوه سرقتش را عملی به ما نشان دهد!دسته ای کاغذ در ابعاد اسکناس بریده و دستش می دهیم.او کاغذها را میشمرد و به من برمی گرداند.می گوید می دانی چند تا بود؟ می گویم 10 تا بود.می گوید الان بشمار! می شمارم و می بینم 7 کاغذ به من برگردانده است!! سه کاغذ تا شده از جیبش بیرون می آورد.جلوی چشم خودم این ها را در جیبش گذاشته و متوجه نشده بودم.دوباره همان حرکات را با سرعت کمتر انجام می دهد.چشم بندی می کند انگار!

با این شیوه چقدر پول به جیب زدی؟

مقدارش زیاد نبود.فقط انگار یک طمعی به جانم افتاده بود و فکر می کردم کسی متوجه نمی شود.غافل از اینکه تعدادی از آنها از من شکایت کرده بودند.

چطور دستگیر شدی؟

مدتی در ایران بودم و بعد دوباره به اروپا رفتم و بعد از 15 سال وقتی دوباره به ایران آمدم بلافاصله در فرودگاه شناسایی و دستگیر شدم.در تمام این سال ها تحت تعقیب بودم.

روزهایت را در زندان چطور می گذرانی؟

در واحد اشتغال کار می کنم و کلاس قرآن می روم.اگر این ها نبود اینجا دوام نمی آوردم.من شش فرزند دارم که در کشورهای مختلف دنیا زندگی می کنند.همسرم در مهرشهر کرج خانه اجاره کرده و منتظر است از زندان آزاد شوم.آنها نگران من هستند.من دو سال است باید چهار سال دیگر در زندان بمانم.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا اخبار حوادث ارز ایران پرتغال سرقت اتهام سهام عدالت قیمت خودرو کرونا سحر قریشی گلشیفته فراهانی قیمت سحر قریشی و مهدی طارمی ارشا اقدسی سارا و نیکا فرقانی سارا و نیکا در پایتخت سارا و نیکا سرقت ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۶۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرمندی که حاضر است برای دفاع از ایران و مردم جانش را فدا کند

موزه سینما در ادامه انتشار سلسله برنامه‌های تاریخ شفاهی خود به مناسبت زادروز ستار اورکی (آهنگساز فیلم‌های سینمایی) بخش‌هایی از گفتگوی این هنرمند را منتشر کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی موزه سینما، ستار اورکی آهنگساز سینمای ایران گفت: من در پانزدهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۴۸ در شهر اهواز متولد شدم و اصالتا بختیاری هستم. فعالیت در حوزه موسیقی را از تیرماه سال ۱۳۵۷ آغاز کردم و در خانواده ما هیچکس اهل موسیقی نبود اما در دوران کودکی، سازی به نام «ملودیکا» به دستم رسید و همین موضوع باعث شد به موسیقی بسیار علاقه‌مند شوم و آن را دنبال کنم.

او با بیان اینکه فکر نمی‌کرده روزی آهنگساز شود و این حرفه به شغل اصلی اش تبدیل شود، افزود: در دوران هشت سال جنگ تحمیلی، پدرم اصرار داشت که در خوزستان بمانیم. او عقیده داشت جوانانی از سراسر کشور برای دفاع به این منطقه آمده بودند و درست نبود که ما خاک خود را رها کنیم. به همین دلیل ما از اولین روز تا آخرین روز جنگ در اهواز حضور داشتیم. زمانی که جنگ آغاز شد من ۱۱ ساله بودم و در پایان جنگ ۱۹ سال داشتم. در آن زمان نمی‌توانستم نسبت به جنگ بی‌تفاوت باشم و به همین دلیل گروهی را تشکیل داده بودیم که دائما در پشت خط نبرد حاضر شده و مجروحان جنگی را یاری می‌کردیم.

آهنگساز فیلم «خائن کشی» ادامه داد: در آن مقطع مادرم به دلیل سن کم من، مخالف حضورم در میدان جنگ بود، اما من نمی‌توانستم نسبت به خاک و مردم کشورم بی‌تفاوت باشم. در اهواز فیلم «فرار به سوی پیروزی» که اثر زیبایی بود و موسیقی شاهکاری داشت به اکران درآمد. هنوز هم لحظه به لحظه موسیقی آن را در ذهن دارم. من بیش از ۴۰ دفعه برای تماشای این اثر به سینما رفتم تا بتوانم موسیقی آن را گوش کنم. آن زمان امکانات بسیار محدود بود و برای تهیه برگه نت مجبور بودم مسافت اهواز تا تهران را طی کنم.

تجربه همکاری اورکی با مسعود کیمیایی 

وی با بیان اینکه همواره ترکیب تصویر و موسیقی برای او بسیار مهم بوده است، افزود: زمانی که فیلم‌های مسعود کیمیایی را می‌دیدم، صدای تلویزیون را می‌بستم و با توجه به حال و هوای آثار او، خودم برای آن موسیقی می‌ساختم. از همان ابتدا علاقه داشتم تا در زمینه موسیقی فیلم فعالیت کنم. بعدها که به تهران مهاجرت کردم، نوع نگاه و تفکر من نسبت به موسیقی تغییر کرد چراکه مجبور بودم خود را با تصاویری که به دستم می‌رسید تنظیم کنم و هر آنچه تصویر از من می‌خواست را ارائه دهم. زمانی که به تهران آمدم دوست داشتم مسعود کیمیایی اولین کارگردانی باشد که با او همکاری کنم. از نظر من او تنها کارگردانی است که همچنان برای موسیقی فیلم اهمیت بسیار زیادی قائل است و موسیقی بخشی از دکوپاژ فیلم‌های کیمیایی را تشکیل می‌دهد. او زمانی که فیلمنامه‌ای را می‌نویسد، در آن بر نقش موسیقی در سکانس‌بندی‌ها تاکید می‌کند. شناخت کیمیایی از موسیقی بسیار استادانه است و در گفت‌وگوهایی که انجام می‌دهیم، او را در قامت یک آهنگساز بزرگ می‌بینم.

اورکی خاطرنشان کرد: یادم می‌آید من و زنده‌یاد بابک بیات همراه یکدیگر در شمال کشور بودیم که از دفتر آقای کیمیایی با او تماسی گرفته شد. بیات به من گفت که قرار است موسیقی فیلم «سربازهای جمعه» را به صورت مشترک همراه هم بسازیم. از این اتفاق بسیار خوشحال بودم اما متاسفانه به سرانجام نرسید. تا اینکه سال‌ها بعد جواد طوسی منتقد مطرح سینما با من تماس گرفت و گفت آقای کیمیایی می‌خواهند شما را ببینند. جواد طوسی مستندی به نام «قهرمان آخر» را درباره کیمیایی ساخته بود که موسیقی آن فیلم را من کار کرده بودم و زمانی که کیمیایی آن قطعات را شنید، برای فیلم خود از من دعوت کرد. این همکاری خوشبختانه تا آخرین اثر ایشان در حال حاضر یعنی «خائن کشی» ادامه پیدا کرده است و در طول این مدت بسیار از او آموخته‌ام. من معتقدم برای یک آهنگساز حرفه‌ای، مسعود کیمیایی بهترین گزینه برای همکاری خواهد بود.

سکوت در فیلم موسیقی است

اورکی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: از نگاه من موسیقی تنها چیزی نیست که با ساز نواخته می‌شود و جنبه آوازی دارد. من معتقدم حتی سکوت‌ها در فیلم، موسیقی به شمار می‌رود. همچنین فعالیت‌های صدابردار در سر صحنه و پس از او صداگذار و همینطور دیالوگ‌های بازیگران، بخشی از موسیقی یک فیلم را تشکیل می‌دهد. اگر یک تصویر فاقد موسیقی باشد، قدرت اثر گذاری کمتری خواهد داشت.

وی همچنین ادامه داد: انسان بدون موسیقی زنده نخواهند ماند، چراکه موسیقی در حکم غذای روح انسان است. برای دفاع از خاک و مردم کشورم حاضرم جان خود را فدا کنم. امیدوارم بتوانم برای جامعه فردی خدمت‌گزار باشم زیرا هر چه دارم از مردم است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ملاقات وزرای خارجه ایران و مصر در گامبیا/ اهتمام قاهره برای تداوم گفتگو با تهران
  • دیدار وزرای خارجه ایران و مصر در حاشیه نشست سازمان همکاری اسلامی
  • ورود وزیر خارجه ایران به گامبیا
  • ملی‌پوش ایران در جایی حساس‌تر از فینال آسیا(عکس)
  • هنرمندی که حاضر است برای دفاع از ایران و مردم جانش را فدا کند
  • سطح تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • بازداشت بیش از ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور
  • بازداشت ۱۵۰ سارق مغازه و مالخر حرفه‌ای طی ۳ روز در کشور
  • ۶ سال زندان برای هکری که اطلاعات ۳۳ هزار بیمار را سرقت کرد
  • بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه گفتگو کردند