Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین علیمراد یوسفی بعد از ظهر شنبه در جمع پایوران و مسئولین لشکر ۱۰ حضرت سیدالشهدا (ع) اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر از جایگاه ویژه ای در آیات و روایات، دین مبین اسلام و باورها و اعتقادات ما برخوردار است؛ شاید بسیاری از مشکلات امروز جامعه ما به دلیل کمرنگ شدن این دو فریضه است که اگر این اتفاق نمی‌افتاد، بسیاری از مشکلات، گریبانگیر جامعه ما نمی‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مطرح کرد: یک کار خوب، نمای زیبایی دارد و به عنوان یک ارزش در ذهن همه نهادینه می‌شود و کار بد نیز چهره کریه و نمای زشت دارد و ذهنیت بدی نسبت به منکر در ذهن افراد است. حداقل دستاورد امر به معروف و نهی از منکر این است که زشتی کار زشت و حسن کار خوب از بین نمی‌رود. امروز جامعه ما به مسئله‌ای مبتلا شده که چهره زشت بسیاری از زشتی‌ها از بین رفته و دیگر مردم آنها را زشت نمی‌بینند و در برخی مواقع نیز، نمای خوب و حسن کار خوب از بین رفته است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز با اشاره با اشاره به اینکه در صورت عمل به دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر، همه ارزش‌های دین را حفظ خواهیم شد، افزود: قوام همه ارزش‌های دین وابسته به اجرای این فرایض است تا بتوانیم به خوبی دین خود را حفظ کنیم تا دچار تغییر و تحریف نشود، ارزش کار ارزشی حفظ شود و قبح کار زشت ریخته نشود زیرا اگر زشتی کار زشت از بین برود، ممکن است با مراحل بدتری مواجه شویم.

حجت الاسلام والمسلمین یوسفی عنوان کرد: در آیاتی از قرآن کریم آمده است که اگر شما امر به معروف نکنید، زمانی می‌رسد که امر به منکر می‌شوید و اگر نهی از منکر نکنید، روزی می‌رسد که نهی از معروف می‌شوید. امروز بسیار مشاهده می‌شود که کسی که قصد انجام کار خوب دارد، مورد مذمت دیگران قرار می‌گیرد زیرا به سرعت در حال فاصله گرفتن از ارزش‌ها هستیم. مقام معظم رهبری اخیراً فرموده اند: نگذارید غیرت دینی مردم از بین برود؛ غیرت دینی باید حفظ شود.

وی با اشاره به معضل سگ گردانی در جامعه خاطرنشان کرد: سگ گردانی و نگهداری حیوانات خانگی در حالی امروز بسیار در جامعه باب شده است که چند سال پیش حتی تصور هم نمی‌کردیم که روزی سگ وارد زندگی مردم شود و برخی افراد به جای فرزندآوری، از حیوانات خانگی نظیر سگ و گربه نگهداری کنند. سگ نجس العین است و با شستن با آب پاک نمی‌شود و حتی از نظر آلودگی هم آلودگی آن از بین نمی‌رود. موارد بسیاری مراجعه به مراکز درمانی بر اثر گزیدگی همین حیوانات در کشور مشاهده می‌شود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز بیان کرد: چرا دچار چنین معضلی شدیم و قبح آن از بین رفته است؟ زیرا امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تعطیل و به مسئولیتی اداری تبدیل شده در حالی که این فریضه، وظیفه مسلمانی ماست و کار اداری ما نیست. امروز در وضعیتی قرار داریم که اگر کسی با حجاب و پوشش اسلامی و دینی وارد برخی ادارات و دانشگاه‌ها شود، مورد تمسخر قرار می‌گیرد؛ آیا این همان زمانی نیست که اگر امر به معروف نکنیم، امر به منکر می‌شویم؟

حجت الاسلام والمسلمین یوسفی با اشاره به اینکه قرار نبود چنین وضعیتی در جامعه به وجود بیاید، افزود: عده‌ای هستند که به انجام حرکات زشت و گناه افتخار می‌کنند زیرا زشتی آن اقدامات از نظر آنها از بین رفته است. اگر ما نسبت به کار زشت، تذکر دهیم و چهره کار خوب و بد حفظ شود، دیگر برخی افراد با افتخار اقدامات زشت را به صورت علنی انجام نمی‌دهند. اگر تذکر با شرایط مناسب صورت گیرد، بی شک تأثیرگذار است.

وی اذعان کرد: سرمایه گذاری بسیاری برای از بین بردن و کمرنگ کردن ارزش‌های دین مبین اسلام از سوی دشمنان صورت گرفته است اما ما نباید اجازه دهیم آنها به هدف خود برسند و خدای ناکرده غیرت دینی مردم از بین برود. باید باور کنیم و بپذیریم که گناه هم مانند برخی بیماری‌ها قابل سرایت است و اگر در جمعی، کسی اهل گناه باشد و به او تذکر داده نشود، این گناه سرایت می‌کند، زیرا انسان راهی جز تأثیرگذار بودن یا تاثیرپذیر بودن ندارد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز با بیان اینکه اگر می‌خواهیم تأثیرگذار باشیم باید به دستورات دین عمل کنیم وگرنه تسلیم می‌شویم که این اصلاً در مرام دین ما نیست، عنوان کرد: ارزش ارزش‌ها با امر به معروف و نهی از منکر حفظ می‌شود. تظاهر به اقدامات زشت و گناه به این دلیل است که زشتی کار نزد فرد از بین رفته است که تشخیص امور زشت و خوب و حفظ اقدامات خوب، نیاز به بروزسانی دارد.

کد خبر 5517598

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری سپاه استان البرز امر به معروف و نهي از منكر سگ گردانی بوشهر کرمانشاه خراسان رضوی خطبه های نماز جمعه کشاورزی سفر استانی اردبیل مشهد اصفهان سیدابراهیم رئیسی آمار کرونا ویروس کرونا سازمان تبلیغات اسلامی امر به معروف و نهی از منکر بین رفته ارزش ها کار خوب کار زشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۵۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) وقتی حیوانات عاشق می‌شوند

عکاس هندی حیات وحش تصمیم گرفته است تا تعدادی از تصاویرش را با مضمون عشق در حیوانات به اشتراک بگذارد.

به گزارش عصرایران، عشق، عشق است! «دوست داشتن» همه‌جا با توجه و مهربانی و لمس کردن نشان داده می‌شود. اینگونه است که برای همه‌ی ما عشق در هر نوعی قابل درک است.

آراویند رام (Aravind Ram)، عکاس دلباخته‌ی حیات وحش است که مجموعه‌ای از تصاویر عاشقانه‌ی حیوانات را به‌اشتراک می‌گذارد. او باتوجه به درکی که از رابطه‌ی حیوانات دارد، تصاویر زوج‌های عاشق وحشی را در مجموعه‌ی «عشق در قلمرو حیات وحش» قرار داده است. از شما دعوت می‌کنیم تماشاگر این مجموعه‌ی رمانتیک باشید.

دیگر خبرها

  • (تصاویر) وقتی حیوانات عاشق می‌شوند
  • (ویدئو) رنج حیوانات خانگی و خیابانی در پی گرمای بی‌سابقه در آسیا
  • مطابق با سیره امام صادق(ع) نهی از منکر باید همراه با محبت باشد
  • عجیب‌ترین حیوانات آمریکای جنوبی + فیلم
  • تصاویر دوست‌داشتنی از بچه‌های حیوانات که دلتان را می‌برد
  • گرمای بی‌سابقه و خونخواری حیوانات یک باغ‌وحش! + فیلم
  • امام جمعه قم: برای امر به معروف و نهی از منکر هم‌افزایی کنید
  • غذارسانی به حیوانات محبت در حق آنها نیست
  • گزینه عجیب معاون اولی ترامپ؛ زنی معروف به «قاتل سگ‌ها»!
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟