Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، روزنامه جوان نوشت: رسول منتجب‌نیا، چهره اصلاح‌طلب و دبیر کل حزب جمهوریت به جای طرح نقدهای خود به رئیس‌جمهور و دولتمردان وی، مسیر فحاشی را به آن‌ها در پیش گرفت. او در گفت‌وگویی با سایت دیده‌بان جملاتی توهین‌آمیز را بیان می‌کند و جالب اینکه برخی رسانه‌ها همچون سایت تابناک، تیتر «انتقادات منتجب نیا به رئیسی و تیم اقتصادی وی» را برای این گفتگو انتخاب کردند، در حالی که اگر به خود آن‌ها چنین الفاظی گفته شود، آیا آن را نقد تلقی می‌کنند یا فحاشی و توهین؟

منتجب‌نیا معتقد است رئیسی نباید در گفت‌وگویش با مردم، برنامه‌های آینده‌اش را در مورد آزادسازی قیمت‌ها می‌گفت و باید فقط «امیدوارانه» با مردم حرف بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به همین دلیل، سخنان رئیسی را «غیرعاقلانه» و «بچگانه» می‌خواند!

اما صف توهین‌های او به دولتمردان سیزدهم، طولانی‌تر از اینهاست. او در مورد تیم اقتصادی دولت، با توصیف آن به «ضعیف‌ترین تیم بعد انقلاب» می‌گوید: «متأسفانه کسانی کار اقتصادی دولت را به دست گرفته‌اند که فقط اهل «بلوف» زدن هستند. این افراد با «گنده‌گویی» به مردم وعده‌های مختلف می‌دهند. در دوران جنگ هم این افراد حضور داشتند با فریب برخی از مسئولان برای کشور هزینه‌تراشی کردند.» او در ادامه همین بخش از فحاشی‌هایش می‌گوید: «متأسفانه کسانی در دولت فعلی حضور دارند که در قواره کار اجرایی و تخصصی نیستند و آن‌ها را باید «کوتوله» و «بی تعهد» دانست.»

باز هم توهین‌های منتجب‌نیا به پایان نمی‌رسد و ادامه می‌دهد: «در کشور کسانی که در جایگاه مسئولیت قرار می‌گیرند، تلاش می‌کنند افرادی را به کار بگیرند که به لحاظ دانش و تخصص یک سر و گردن از خود آن‌ها پایین‌تر باشد. این افراد، چون سابقه اجرایی و تحصیلات بالا ندارند، به دنبال استفاده از افراد «بله قربان‌گو» و «کم‌سواد» می‌روند. امروز یک طیف «بله قربان‌گو» در دولت حاضر شده‌اند که فاقد سابقه کافی و علمی هستند.»

اصلاح‌طلبان همواره از لزوم گفت‌وگوی مبتنی بر منطق، ادب‌ورزی و کلی از این واژه‌های شیک می‌گویند، اما در عمل از هیچ تخریب و توهینی فروگذار نمی‌کنند.

گفتنی است که منتجب‌نیا سال گذشته و در هفته‌های پایانی دولت حسن روحانی در مورد او گفته بود: «روحانی همیشه در حکومت بوده، خدماتی کرده‌است، در پست‌های حساس و هشت سال هم رئیس قوه مجریه بوده و الان روزهای آخر را می‌گذراند. بالاخره باید از ایشان قدردانی بشود. ایشان انسان بسیار مجرب و ارزشمندی هستند و می‌تواند در بخش‌های مختلف برای نظام و کشور مفید باشد.»

کد خبر 694551 برچسب‌ها خبر ویژه دولت سیزدهم سید ابراهیم رئیسی اصلاح‌ طلبان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: خبر ویژه دولت سیزدهم سید ابراهیم رئیسی اصلاح طلبان منتجب نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۰۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اژ‌ه‌ای: چرا باید فعال اقتصادی را ممنوع الخروج کنیم؟

محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: ما بعنوان قوه قضاییه باید اصل تناسب در مجازات را در قبال کلیه خطاکاران و مجرمان از جمله خطاکاران و مجرمان حوزه اقتصادی لحاظ کنیم؛ فرض کنید یک فعال اقتصادی مالیات نداده و یا از او شکایت مالی شده است، آیا باید بلافاصله او را ممنوع‌الخروج کنیم؟! خب در این صورت او ممکن است از هستی ساقط شود و تمام اعتبارش از بین برود.

به گزارش تسنیم، رئیس قوه قضاییه در جریان سفر به استان هرمزگان با رؤسای مناطق آزاد، کارآفرینان و صنعتگران دیدار کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در جریان سفر به استان هرمزگان در دیدار با رؤسای مناطق آزاد، کارآفرینان و صنعتگران این استان طی سخنانی اظهار کرد: در تمام جلساتی که شرکت می‌کنم خطاب به حضار تاکید دارم که با لکنت زبان با من سخن نگویند و تعریف‌ها و تمجید‌ها را کنار بگذارند و مستقیم به طرح مسئله و مشکل و ارائه راه حل‌ها بپردازند.

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: تحقق شعار سال ناظر بر «جهش تولید با مشارکت مردم» الزاماتی دارد که یک بخش از این الزامات مربوط به شما فعالان اقتصادی می‌شود؛ شما فعالان اقتصادی و صنعتگران می‌توانید همکار و هم‌صنف خود را که مرتکب خطا و یا حتی جرم شده اصلاح کنید؛ شما بهتر از قاضی و بازپرس می‌توانید تشخیص دهید که یک همکار و هم‌صنفتان، تعمداً و با هدف ضربه به کشور، خطا و جرمی را مرتکب شده، یا صرفاً طمع کرده و زمین خورده است؛ در چنین شرایطی او را یاری کنید تا از زمین برخیزد، نه اینکه بستر را برای سقوط بیشتر و مجازاتش فراهم کنید. البته اگر این همکار و هم‌صنف‌تان تعمداً جرمی را با هدف ضربه به کشور و تولید مرتکب شده و یا خطاکاری است که قابل اصلاح نیست، در آن صورت باز هم ما را در تعقیب جرم و مجرم یاری رسانید تا مجازات متناسبی در قبال او اِعمال شود.

قاضی‌القضات تصریح کرد: ما نیز بعنوان قوه قضاییه باید اصل تناسب در مجازات را در قبال کلیه خطاکاران و مجرمان از جمله خطاکاران و مجرمان حوزه اقتصادی لحاظ کنیم؛ فرض کنید یک فعال اقتصادی مالیات نداده و یا از او شکایت مالی شده است، آیا باید بلافاصله او را ممنوع‌الخروج کنیم؟! خب در این صورت او ممکن است از هستی ساقط شود و تمام اعتبارش از بین برود.

رئیس قوه قضاییه اظهار داشت: آیا باید یک فعال اقتصادی و تولیدی را که در مظان اتهامی قرار گرفته است بلافاصله بازداشت کنیم؟! در مواردی متأسفانه قضات ما قرار‌هایی را صادر می‌کنند که منجر به بازداشت فرد می‌شود، حال آنکه یقین وجود دارد که این فرد نمی‌تواند تبانی کند و یا متواری شود؛ خب در چنین مواردی چرا باید فرد را بازداشت کرد؟! در مقطعی طبق قانون باید فردی را که فلان مقدار اتهام مالی متوجه او بود بازداشت می‌کردیم و این یک الزام بود و ما این قانون را اصلاح کردیم؛ اکنون نیز به دنبال اصلاح کلیه رویه‌های معیوب هستیم که سبب می‌شود چرخه تولید متوقف شود و در این عرصه با دو قوه دیگر همکاری می‌کنیم.

رئیس دستگاه قضا گفت: ما به عنوان حکومت نیز در راستای تحقق شعار سال وظایفی را بر عهده داریم؛ از جمله آنکه نگرش خود را به فعالان اقتصادی و فعالان بخش خصوصی تغییر دهیم و موانع را از پیش‌روی تولیدگران برداریم. یکی از این موانع، بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های خلق‌الساعه‌ای است که صادر می‌شوند و قدرت پیش‌بینی نسبت به آینده را از تولیدکننده و فعال اقتصادی سلب می‌کنند.

رئیس عدلیه بیان داشت: من بر مبنای بررسی‌های آسیب‌شناسانه از مطالعه پرونده‌های قضایی تاکید می‌کنم که یکی از موانع تحقق امنیت سرمایه‌گذاری در کشور انعقاد قرارداد‌های ضعیف است؛ همه قرارداد‌ها از جمله قرارداد‌های دولتی باید اطمینان‌بخش و محکم منعقد شوند و اینگونه نباشد که با تغییر دولت‌ها، مفاد این قرارداد‌ها نیز تغییر کنند.

دیگر خبرها

  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • واکنش عباس عبدی به سخنان مهدی نصیری: اصلاح‌طلبی و براندازی دو راهبرد غیر قابل جمع است
  • اژ‌ه‌ای: چرا باید فعال اقتصادی را ممنوع الخروج کنیم؟
  • توجه دولت و دولتمردان به سامان دادن اقتصاد کشور ضروریست
  • کنایه روحانی به رئیسی: گفتند اینها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • روایت اخراج یک روحانی از مسجد به اتهام توهین به مسئولان + ویدئو
  • روایت اخراج یک روحانی از مسجد به خاطر توهین به مسئولان
  • طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • مشت آهنین علیه خیزش دانشگاهیان آمریکا اثرگذار نیست/ فعال شدن بسیج دانشجویی این بار در ایالات متحده
  • یک فعال کارگری : دولت رئیسی هم نه تنها مشکلی از مشکلات کارگران حل نکرد، بلکه روز به روز به مشکلات آنها اضافه کرد